Trädgård med Passion


Grundläggande Steg För Att Odla Din Organiska Trädgård

Att ha en ekologisk trädgård är ett bra sätt att få tillgång till hälsosam mat när du vill ha dem, vilket i slutändan kommer att leda till en hälsosammare kost. Du kommer aldrig att utföra din ekologiska trädgårdsarbete mål utan lite ansträngning. Detta har förmodligen du undrar var du ska starta din egen trädgård.Förvandla dina verktygs handtag till praktiska linjaler.

Verktyg med stora handtag, som rävar, hackor och stora spadar är bra för att ta mätningar. Bara lägga ditt verktyg ner på golvet sedan lägga en måttstock bredvid handtaget. Använd sedan en Sharpie för att exakt märka avståndet mellan var och en.

Du kommer aldrig hitta dig själv letar efter en linjal tack vare detta enkla tips.Förgyll din trädgård med biennalen och ettåriga. Med hjälp av en mängd olika blommor kan din blomsterträdgård att ha ett annorlunda utseende varje säsong.

Dessa typer av blommor är också utmärkt för att fylla i luckor mellan buskar och perenner i soliga områden. De mest populära sorter att använda inkluderar Petunia, zinnia, kosmos, Snapdragon, ringblomma, Stockros, och solros.Innan faktiskt sätta växter i din trädgård, kontrollera typ och kompostering av din jord. Många plantskolor erbjuder en Jordanalys tjänst, som kommer att berätta vad näringsämnen din jord saknas och vad du kan göra åt det. Det kan undvika förstörda grönsaker och blommor, så kontrollera med platser, till exempel en kooperativ förlängning avdelning för att se var du kan få analysen.

Växter behöver en tillräcklig mängd CO2 för korrekt maximal tillväxt. De flesta växter växer bättre i högre CO2-nivåer. Den bästa metoden för att få en hög mängd är att få tillgång till ett växthus. CO2-nivåerna är bäst hålls höga, för att ge optimala odlingsförhållanden för dina växter.Ta dig tid att ta bort ogräs. Oönskade ogräs slåss för samma näringsämnen som mer önskvärda växter gör, och de är också ful. För att hjälpa till med avlägsnande, kan du använda vit vinäger.

Du kan använda vit vinäger för att eliminera ogräs! Att sätta vit vinäger på dina växter blir av med mycket av behovet av att dra ut ogräset.Försök dousing ogräs i din trädgård med kokande vatten för att bli av med dem.

Med tanke på att kokande vatten är ganska säker, behöver du inte oroa dig för gifter i din jord eller vid middags bordet. Douse kokande vatten på ogräs och undvika närliggande växter noggrant. Kokande vatten kommer faktiskt att skada rötterna, och det kommer att hindra ogräs från att växa.

Du bör se till att dela upp din iris. Öka din iris befolkning när du delar upp övervuxna klumpar. Lyft glödande Iris när bladen är döda. Dessa lökar kommer att dela in i flera delar naturligt när du plocka upp dem. Du kan sedan återplana dem, och se dem blomma följande år. Du kan dela rhizomer med en kniv. Kasta ut centrum och skära bitar på utsidan som är nya. Åtminstone kommer varje del måste ha en stark utlöpare. Återplana omedelbart.

Om du planerar att odla ärter, börja planteringarna inne i stället för utanför. Plantera dem inuti hjälper fröna GRO bättre. Du kommer också att ha härdiga plantor som kommer att kunna motstå sjukdomar och skadedjur mycket bättre. När plantorna har blivit härdiga nog att överleva, kan du transplantera dem till din utomhus trädgård.Varje bra trädgårdsmästare vet när den bästa tiden är att börja skörda en grönsak eller den andra. Olika grönsaker har olika fönster av tid som de bör plockas; Det är under denna period som grönsaken är mest smakrik.

Till exempel, zucchini och baby ärtor har den bästa smaken när du väljer dem tidigt. I den motsatta änden av skalan, tomater är som bäst när mogna. Så, lära sig om den idealiska skördetid för dina grönsaker.Som har beskrivits i ovanstående artikel, måste du forskning om ekologisk trädgårdsskötsel, och vet att det kommer att ta en hel del arbete och ansträngning för att odla ekologiska växter av din egen. För bästa möjliga resultat, måste man vara villig att lägga fram en hel del energi i sin Trädgårdsskötsel.


Håll tipsen som erbjuds i åtanke och du kan se mer framgång.

thin